Ce spun clienții noștri despre noi

” They were the main act at our wedding and they were simply amazing! The whole party revolved around them and i think they are one of the best bands i've seen in Romania, wedding or no wedding. Simply recommend them and hope to see them live again soon.”
Ingrid și Cosmin

.
” Un band excelent, au făcut o atmosferă deosebită la nunta noastră, astfel că ringul a fost plin încontinuu. Toți invitații i-au apreciat atât pentru calitatea vocală, cât și pentru partea artistică. Au adus o energie debordantă și au făcut petrecerea una de neuitat. În plus, sunt o echipă extrem de profesionistă, serioasă și organizată. Îi recomandăm cu toată încrederea și recunostința pentru că ne-au ajutat să creăm un eveniment memorabil!”
Andreea și Cătălin
” Prima dată i-am văzut pe Heavy Rotation în True. Ajunsesem întâmplător acolo și la un moment dat au început să cânte ei. A fost ca și cum te resuscitează ceva, a fost pur și simplu electrizant. Au atât de multă energie, cantă, zâmbesc și dansează în continuu că trebuie să fii mort să stai jos. Încerc să ajung la toate cântarile lor pentru că astfel de oameni și momente în viață compensează pentru tot restul celor mai ... gri.”
Cristiana și Liviu
”Super colaborare cu voi dragilor. Ne-am simțit minunat. Sunteți toți extrem de talentați și nu putem decât să vă mulțumim că ne-ați fost alături!!! Keep on doing your thing!!! U RULE!!!!”
Monica și Adrian
”Heavy Rotation a fost trupa nunții noastre. Super trupă, voce excepțională, super atmosferă. O super colaborare. Totul a fost la înălțime”
Adrian
Recomand Heavy Rotation pentru că sunt fantastici! Superbi! Îmi plac la nebunie, nu te plictisești, au multe genuri de muzică.
Violeta
Recomandăm călduros să mergeți la concertele Heavy Rotation și, de asemenea, să îi alegeți pentru evenimente private, dacă vreți ceva aparte și cu bun gust. Nu veți fi dezamăgiți! Pe noi ne-au impresionat de fiecare dată și în special la evenimentul privat organizat de noi unde au fost cu adevarat profesioniști pană la cel mai mic detaliu (au ținut cont chiar si de playlist-ul trimis de noi si ne-au suprins cu câteva cover-uri din el)
Florin